Man uit Wallonië opgepakt nadat hij wagen van zijn ex geel verft

Getty Images
Een man uit Saint-Hubert in de Ardennen is van zijn vrijheid beroofd nadat hij de wagen van zijn ex-vriendin met gele verf overschilderde.

Maandagochtend kwam de vrouw tot de opmerkelijke vaststelling dat haar auto met gele verf overschilderd was. Ze verdacht al snel haar ex van de feiten. Die had haar de dag ervoor al bedreigd. Zo stuurde hij 137 berichten naar de vrouw. De man uit de provincie Luxemburg, geboren in 1979, geeft toe dat hij de berichten stuurde maar ontkent dat hij de wagen schilderde.

De vermoedelijke dader is al bekend bij het gerecht, onder meer voor intimidatie van zijn ex en omdat hij haar probeerde te wurgen. Hij werd aangehouden. Waarom de wagen geel geverfd werd, blijft voorlopig een raadsel. 
2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • robrecht Peeters

    geel voor het moment de topper op de mode runway in navolging van Helene Fischer die in haar shows veelal in het geel uitgedost.

  • Febe Chapin

    Het gele auto is nog grappig moest het 1 april zijn, maar 137 berichten in 1 dag.. Dan heb je wat tijd of hulp nodig om te beseffen waar je mee bezig bent. En hoe kun je een hele auto geel verven zonder iemand dat opmerkt? In Australië zou ik het begrijpen, maar hier?