Man uit Eigenbrakel met geweld om het leven gebracht in zijn huis: zoon opgepakt

Photonews
Nadat een man van in de zestig maandagavond dood aangetroffen werd in zijn woning in Eigenbrakel, is de zoon van het slachtoffer opgepakt. Dat meldt het parket van Waals-Brabant vandaag. De man werd op een gewelddadige manier om het leven gebracht.

Het slachtoffer, dat alleen woonde, werd maandag door de gerechtelijke diensten ontdekt. De buren hadden de politie gewaarschuwd omdat ze al enkele dagen niets meer van de man gehoord hadden. Uiteindelijk bleek de zestiger al twee tot drie dagen eerder te zijn gestorven.

Uit de eerste elementen van het onderzoek blijkt dat de man om het leven kwam door slagen op het hoofd, die werden toegediend met een stomp voorwerp.

De zoon van de man, geboren in 1999, is aangehouden op verdenking van moord. Hij bekende de feiten maar gaf geen duidelijke reden. Hij zou ten tijde van de feiten onder invloed van drugs geweest zijn, zo laat de procureur weten. 
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


Video