Man sterft na frontale klap tegen vrachtwagen in Tielt

Hans Verbeke
Langs de Ruiseleedsesteenweg in Tielt is deze namiddag een automobilist om het leven gekomen bij een ongeval. De man kwam iets voor drie uur uit de richting van Aalter gereden en week af van zijn rijvak. 

Mogelijk gebeurde dat toen hij bezig was met zijn gsm. Een trucker die uit de andere richting kwam, remde nog en week uit. Hij kon de botsing niet vermijden. 

Door de klap werd de personenwagen tegen een boom gekatapulteerd. Voor de bestuurder kwam alle hulp te laat. 

De Ruiseleedsesteenweg, een drukke verbindingsweg tussen Tielt en Aalter, is plaatselijk afgesloten voor alle verkeer. Dat blijft ook zo tijdens de avondspits.

Hans Verbeke
Hans Verbeke
Hans Verbeke
Hans Verbeke
Hans Verbeke35 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • peter destoop

  @ Mick Mich. Mijn gsm zit in handschoenkastje als ik rijd. Niet iedereen over dezelfde kam scheren aub.

 • André Van Laethem

  Men zou beter eerst afwachten om de echte oorzaak te kennen. Als je van een gsm spreekt is het minder gevaarlijk dan idioten met hun koptelefoon op hun hoofd in de auto. Wat met diegene die terwijl ze rijden in hun carkit een nummer opzoeken ? of die op hun gps een straat aan het intijpen zijn. Of sommige vrouwen die zich in het spiegeltje aan het schminken zijn tijdens het rijden. Hij kan ook een klapband gehad hebben.

 • Phil Haeghen

  Kon evengoed een wagen, fietsers, wandelaars meegeschept hebben. Als motorrijder heb je een beter zicht op alles en wat je ziet grenst aan het ongelooflijke. Verleden week op de autostrade een man aan het sms'en op de middenstrook terwijl hij stil stond!!!!!! Honderden meters vrij voor hem......

 • Guy Verhaege

  Handsfree bellen kost zo'n 15€ met zo'n bluetooth oortje. Is dit echt teveel gevraagd bovenop een smartphone waar velen met plezier honderden euro's aan uitgeven.

 • francois demunter

  gisteren kwam ik een vader tegen die met de fiets zijn kind naar school deed en ondertussen was hij bezig met zijn GSM. Vermoedelijk een bericht want keek meer naar zijn GSM dan naar de rijbaan en zijn kind. Verantwoorde ouder ???????