Man sterft na aanrijding op pechstrook van E19 in Mechelen

De man werd gegrepen toen hij uitstapte.
Tim Vander Zeypen De man werd gegrepen toen hij uitstapte.
Op de E19 in Mechelen-Noord is vanmiddag een man om het leven gekomen bij een verkeersongeval. De man reed met zijn wagen en aanhangwagen in de richting van Antwerpen. Ter hoogte van het Battelcomplex zette de man zijn auto op de pechstrook. Waarom hij dat deed is nog niet helemaal duidelijk. Bij het uitstappen werd de man gegrepen door een vrachtwagen die auto’s vervoerde. Hij werd weggeslingerd.

Hulpdiensten kwamen ter plaatse. Artsen probeerden het slachtoffer nog te redden, maar zonder succes. Het slachtoffer overleed ter plaatse aan zijn verwondingen. In de auto zat ook nog een passagier. Ook hij raakte gewond en moest afgevoerd worden naar het ziekenhuis.

De autosnelweg is momenteel gedeeltelijk afgesloten. Enkel het linkerrijvak is nog vrij. De Antwerpse wegpolitie is momenteel ter plaatse voor de nodige vaststellingen. Het Vlaams Verkeerscentrum raadt bestuurders die van Brussel naar Antwerpen willen de A12 aan. 
3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Flor Hoorebeke

    raar, die onfortuinlijke man werd gegrepen door een vrachtwagen, maar in de auto zelf, raakt er ook iemand gewond? hoe doe je dat? Spijtig genoeg is dit een les die niet op de autorijschool wordt aangeleerd (of het moest ondertussen veranderd zijn), je rijdt naar waar je kijkt. De chauffeur van die vrachtwagen zal zich wel hebben gefixeerd op die wagen op de pechstrook en onbewust er naartoe gereden zijn, hij of zij moet erg aangedaan zijn nu :(

  • Wils Frans

    Ja Johan jou kan niets overkomen. ( hoop ik voor u)

  • Johan Ongena

    Ik was er niet bij, maar laat mij raden dicht genoeg bij de volle witte streep geparkeerd?? Het tart soms de vebeelding wat je allemaal mee maakt op een autosnelweg. Sukkels die amper 75 halen... Ik voel me er thuis, maar velen weten niet hoe gevaarlijk het is blijkbaar