Man slachtoffer van steekpartij in Ternat

photonews
In Ternat is een 33-jarige man gisteravond het slachtoffer geworden van een steekpartij. Hij kreeg verschillende messteken in rug en buik, maar verkeert niet in levensgevaar. Dat meldt het parket Halle-Vilvoorde. Het onderzoek naar de daders loopt.

Getuigen hoorden kort voor 21 uur geroep en tumult op het kruispunt van de Ternatstraat met het Kapelleveld en toen ze poolshoogte gingen nemen, zagen ze een man omringd door een zestal personen. De getuigen verwittigden de politie, waarop de zes aanvallers er vandoor gingen. 

Over de aanleiding en de juiste toedracht van de steekpartij bestaat nog geen duidelijkheid. Volgens het parket Halle-Vilvoorde kreeg het 33-jarige slachtoffer steken in de buik en de rug. De man werd naar het ziekenhuis gebracht, waar hij op de dienst intensieve zorgen verblijft. De man verkeert niet in levensgevaar. Het parket heeft een wetsdokter en het labo aangesteld en de federale gerechtelijke politie (FGP) van Halle-Vilvoorde gevraagd om het verder onderzoek naar de identiteit en de motieven van de daders te voeren.

Geruchten als zou er sprake zijn van een afrekening tussen leden van een motorbende, konden vooralsnog niet bevestigd worden. 
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • john vandenbranden

    Opsluiten die zotte