Ga naar de mobiele website
^ Top

Man rijdt overbuur opzettelijk aan na discussie over parkeerplaats

Het voertuig waarmee de man werd aangereden.
Bart Boterman Het voertuig waarmee de man werd aangereden.
In de L. Nuytemanslaan in Blankenberge heeft een man gisteravond zijn overbuur opzettelijk aangereden met zijn voertuig. Dat gebeurde na een discussie over een parkeerplaats.

Een veertiger vond dat zijn overbuur zijn auto niet voor zijn huis mocht parkeren en sprak hem erover aan. De discussie liep uit de hand en de man sprong in zijn auto om vervolgens op zijn overbuur in te rijden. Het slachtoffer werd geplet tussen de auto en een muur en raakte gewond aan zijn handen en benen.

Buurtbewoners waren getuige van de aanval en belden de hulpdiensten. De aanrijder werd opgepakt door de politie en vandaag vrijgelaten. Hij zal zich wel via snelrecht voor de rechtbank moeten verantwoorden. Het slachtoffer werd opgenomen in het ziekenhuis.

De L. Nuytemanslaan in Blankenberge.
Google Maps De L. Nuytemanslaan in Blankenberge.
Meer over6 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • Ivan Hessels

  Het manneke heeft waarschijnlijk nog nooit monopolie gespeeld in het verleden. Huis kopen, huizen kopen, straat kopen...Als je de straat bezit, kan je eisen stellen...als eigenaar VAN DE STRAAT! Nu is zijn biotoop beperkt tot enkel ZIJN oppervlakte, meer niet! Ik zou zeggen: verhuis naar het platteland op de boerenbuiten en liefst in een vrijstaande woning. Dat bespaart plattelandsruzies...

 • De strafste De knapste

  De wet van de jungle de sterkste wint

 • Frank C.

  Ik heb ook zo'n moeilijk gebuur, niemand mag voor zijn deur staan of hij komt buiten van zijn lat geven. Hoop dat er hier nooit een erge ruzie van komt maar lastig om altijd op je tanden te moeten bijten, erg lastig want dit zijn echt zielige mensen.

 • Peter Deraad.

  Iedereen betaald jaarlijks verkeersbelasting . Dus mag parkeren op de openbare weg waar toegelaten . Privé bewoners hebben daar niet over te beslissen .

 • karel van zand

  Parkeerplaats voor je deur reserveren is geen recht. De idioot weet nu waarvoor werken

Meld een bug