Man randt studente aan in Roeselare: "Hij pakte me vast bij mijn borsten"

Google Maps
De politie in Roeselare is op zoek naar een man met zwarte kleren en een zwarte muts die vanmorgen in de omgeving van het woonzorgcentrum Ter Berken, aan de Rondekomstraat, een jonge vrouw heeft aangerand. 

Het slachtoffer, een studente die op weg was naar de hogeschool, wandelde naar het station en had de man al opgemerkt terwijl hij met z’n broek naar beneden stond. “Het was akelig”, zegt de studente die anoniem wil blijven. 

“Toen ik ‘m de eerste keer in een schicht zag, besloot ik gewoon door te lopen in de hoop dat hij zou blijven staan. Maar wat verderop voelde ik instinctief dat ik gevolgd werd. Dat bleek ook toen ik me omdraaide. Op een afstand zag ik dezelfde man, gekleed dit keer, in het zwart. Ik stapte ongerust weer verder en besloot m’n mama te bellen. Maar toen ik m’n telefoon bovenhaalde, stond hij plots achter mij en greep hij m’n borsten. Ik heb getierd zo hard ik kon. Prompt ging hij op de vlucht.”

De jonge vrouw deed aangifte bij de politie die een onderzoek is gestart.
13 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Tyona Saint

  Gat in de markt, een briochecamera die constant filmt en in noodgeval een sos bericht kan sturen naar hulpdiensten. Erachteraan gaan en filmen want die kan toch niet hard lopen met zijn broek op z'n knieën.

 • Patrick Muys

  er loopt hier van alles aan de rondekom, en vrouw is hier zeker niet heel veilig.

 • Eric Vaeske

  Romy verhove : een beetje zoals jij dus ?

 • Guy Dupont

  Als het waar is....?

 • romy verhove

  Zal weer zo " geval "zijn dat aandacht wil trekken..Het is trouwens tijd van tjaar.