Man overleden nadat wagen in de Ourthe terechtkomt in Durbuy

Archiefbeeld van de Ourthe
photo_news Archiefbeeld van de Ourthe
In Durbuy, in de provincie Luxemburg, is zaterdagnamiddag een man om het leven gekomen nadat hij met zijn wagen in de Ourthe terechtkwam. Dat meldt burgemeester van Durbuy Philippe Bontemps.

De brandweer werd rond 15.45 uur opgeroepen omdat een wagen in het water was gereden. Er was lang onduidelijkheid over het aantal slachtoffers, maar uiteindelijk bleek de enige inzittende van de wagen te zijn omgekomen. 

"Een getuige zag de kleine wagen in de berm rijden en vervolgens in het water vallen", aldus burgemeester Bontemps. "De hevige stroming bemoeilijkt de reddingsoperatie. De brandweer weet waar de wagen zich bevindt, maar heeft het voertuig nog niet uit het water kunnen halen. Een man van een zekere leeftijd bevond zich alleen aan boord van het voertuig, hij is overleden. Er is nog geen zekerheid over zijn identiteit."

Het parket van Luxemburg, afdeling Marche-en-Famenne, werd op de hoogte gebracht van het incident. 
1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • jos indigne

    Sterkte