Man op scootmobiel waagt zich op de E313

VTM Nieuws
Op de pechstrook langs de E313, tussen de Antwerpse Ring en de afrit Wommelgem, reed gisteren een man op een scootmobiel. Verbaasde voorbijgangers konden hem vastleggen op foto. Politieagenten merkten hem later op en brachten hem tot stilstand. 

De bewuste agenten waren van Antwerpen naar het commissariaat in Geel aan het rijden toen ze de man met zijn scootmobiel aantroffen. Ze hielpen hem meteen aan de kant en plaatsten signalisatie. De federale wegpolitie bracht hem nadien weg. Het is voorlopig nog onduidelijk hoe de man precies met zijn scootmobiel op de pechstrook is geraakt en waarom hij daar reed. 

VTM Nieuws26 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • DANY vandekerkhove

  die mens wilde een korter baan nemen om naar huis te gaan waarom niet.

 • Ulrik De Man

  Nog niemand aan een demente persoon gedacht zeker ? Die kunnen dingen doen die je niet voor mogelijk houd - om je een idee te geven - in onze familie is er een demente vrouw die een flesje vloeibare zeep onder de rand van het toilet hield en de wc doorspoelde om het water op te vangen in het flesje om eens te drinken ...

 • Yvan Lissens

  Bompa wou zijn "Tesla" ook eens ongestoord de sporen kunnen geven. Men zou die dingen beter ook een nummerplaat beginnen geven want ze beginnen meer en meer op te duiken.

 • Rudi Desmet

  oplossing voor de files

 • Steven Jansen

  Rijbewijs en scootmobiel voorgoed afpakken want dat lijk is niet meer bekwaam om veilig op de baan te komen.