Man neergeslagen met baseballknuppel en met mes gestoken in metrostation Kruidtuin

Google Street View
In het metrostation Kruidtuin is deze namiddag een man levensgevaarlijk gewond geraakt bij een geval van agressie. De man kreeg slagen met een basebalknuppel en mogelijk ook messteken toegediend. Dat meldt het Brusselse parket. 

De juiste omstandigheden van het incident zijn nog onduidelijk. "Omstreeks 16.30 uur heeft de lokale politie Brussel Noord een oproep gekregen van de dienst 100, voor een gewonde die zich op de spoeddienst heeft aangeboden", zegt Brussels parketwoordvoerder Ine Van Wymersch. "De verwondingen van het slachtoffer zouden te wijten zijn aan slagen met een baseball bat. Het is in de huidige stand van het onderzoek niet duidelijk of het slachtoffer ook messteken heeft gekregen. Het slachtoffer is in levensgevaar."

"Het ziet ernaar uit dat de feiten zich in het metrostation Botanique hebben voorgedaan", aldus nog het parket. "Er werd een perimeter ingesteld." Door het incident is het metrostation dinsdagavond korte tijd afgesloten geweest, tussen 19.00 uur en 19.30 uur, zo meldt de MIVB.
19 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Fredien Vandervekens

  En dan had die zijn AK nog "thuis" gelaten. Voor de "volgende" keer.

 • Eddy van Dorst

  Nog meer gespuis binnen halen bende sukkels in brussels

 • Erik Quartier

  Zou dat de schuld niet kunnen zijn van Dewever? Brussel is niet zo ver van Antwerpen ben bijna zeker!

 • Mark Debruyne

  Soms is het alsof ik de krant van Amerika lees... 10jaar terug las ik dat toch niet... tiens tiens wat is er veranderd in die 10jaar ????

 • Hubert Van de Plas

  misschien permanent een paar agenten zetten. als ze 5 man kunnen inzetten om mensen tegen 45 te flitsen in een zone 30 is het onmogelijk dat ze niet genoeg volk hebben.