Man met vuurwapen en gestolen wagen opgepakt in Schaarbeek

Archiefbeeld.
photo_news Archiefbeeld.
De lokale politie Brussel Noord heeft zondagavond in de Koningsstraat een man opgepakt die gewapend bleek en rondreed met een gestolen auto. De man had ook drugs bij en is door de onderzoeksrechter onder aanhoudingsbevel geplaatst. Dat meldt het Brusselse parket vandaag.

De agenten hadden het voertuig met Franse nummerplaat rond 22.45 uur opgemerkt en vonden dat de bestuurder zich verdacht gedroeg. Toen de politie de wagen wilde tegenhouden, ging die er vandoor. Pas na een korte achtervolging kon de wagen gestopt worden, waarna het voertuig werd doorzocht. Daarbij trof de politie een vuurwapen, munitie en 168 gram cannabis aan. Bovendien bleek dat de wagen in Frankrijk gestolen was.
8 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Jan Van Rompaey

  Hoeveel, van die tikkende bommen rijden hier rond? Meer controle in de plaats van Pv's te tikken.

 • Paul Boutsen

  Er zitten heel wat meer oorlogswapens in Schaarbeek en Molenbeek dan in gans België. De crimineel heeft waarschijnlijk alweer een nieuwe wagen gestolen, in Schaarbeek ga je voor dit soort faits divers niet naar de gevangenis.

 • Hedwig Jacobs

  Ik word het echt moe van hier nog op te antwoorden, het is een straatje zonder einde er wordt niets aan gedaan en wij betalen ons daaraan blauw, om die allemaal eten te geven.

 • Eddy van Dorst

  Zo zie je maar hoeveel Crapuul er rondloopt en dat niet alleen in de wetstraat

 • Ben Het Beu

  Politie doet wat ze kan.Als echter die gast zich niet "verdacht" gedraagt weet geen mens van iets.Is hier dus weer puur geluk!