Man ligt maand lang dood in zijn woning, verwarde tante leeft al die tijd met hem samen

Shutterstock
In Péruwelz (Henegouwen) heeft de politie een lugubere ontdekking gedaan. Een vijftiger lag een maand lang dood in zijn woning, zijn verwarde tante heeft al die tijd naast zijn lichaam doorgebracht.

Het was de dochter van Jean Detournay die begin deze week alarm sloeg. Ze had al lang geen contact meer met haar vader, maar ze maakte zich toch ongerust toen ze al die spinnenwebben aan zijn voordeur zag hangen. Voor de zekerheid belde ze de politie.

Toen agenten dinsdag polshoogte gingen nemen, kwam een oudere dame de deur opendoen. Ze bleek in een bijzonder verwarde toestand te zijn en vertoonde uitdrogingsverschijnselen.

In een van de kamers werd vervolgens het lichaam van Detournay gevonden. Hij bleek eind augustus al overleden te zijn. Een autopsie zal niet meer uitgevoerd worden omdat het om een natuurlijke dood gaat.
9 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Sofie Landuyt

  Oordeel niet over de dochter als je niet weet waarom ze geen contact had met haar vader!

 • YVONNE SCEVENELS

  Had ze haar vader af en toe eens een bezoekje hebben gebracht ,had ze spinnenweb ook zelf hebben kunnen weg doen en zou man misschien nog leven

 • peter levensgenieter

  Die buurmensen hun reuk ook kwijt ?

 • Benny Maerten

  Ik heb het moeilijk met: "Ze had al lang geen contact meer gehad". Ouders zeer regelmatig bezoeken kan veel ellende voorkomen.

 • Yvanka Pilzer

  Als er geen autopsie gebeurt, hoe weet men dan dat het een natuurlijke dood is?