Man in hoofd en twee keer in buik geschoten in Antwerpen

Het kruispunt van de Grote Steenweg en de Koninklijke Laan.
Google Maps Het kruispunt van de Grote Steenweg en de Koninklijke Laan.
In het Antwerpse district Berchem is de afgelopen nacht een man aangetroffen met verschillende schotwonden. Rond twee uur werd hij door getuigen opgemerkt op het kruispunt van de Grote Steenweg met de Koninklijkelaan. 

“De hulpdiensten werden in eerste instantie gebeld voor dronkenschap”, klinkt het bij het parket van Antwerpen. “Maar de man bleek bij aankomst het slachtoffer van drie schotwonden. Twee in de buik en één in het gezicht. De man werd naar het Universitair Ziekenhuis afgevoerd en onderging een operatie. Hij zou intussen stabiel zijn. Er werd een onderzoeksrechter gevorderd voor feiten van poging tot moord.” 

Het labo kwam vannacht nog ter plaatse. Het slachtoffer zou een vijftiger zijn van Servische afkomst. Het is nog niet duidelijk of er een link is met het drugsmilieu in en rondom Antwerpen. Gisteren werd er ook al een frituur in district Deurne beschoten. Daar vielen geen gewonden.
23 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • guido vermeyen

  Het waren losse flodders meneer de rechter, maar iemand heeft er 'echte' kogels ingestoken, terwijl ik naar het toilet was, het was maar om te lachen...Alléz, t'is goed, let er de volgende keer op dat je je pistool niet laat liggen. (uitspraak rechter op 12/3/17 in rechtbank krommeredenering)

 • Philomena Vanderweyen

  Na 65 jaar in Antwerpen te hebben gewoond verhuis ik binnenkort naar"de parking"met dank aan de "super"burgemeester die inderdaad zijn kracht van verandering heeft waargemaakt.

 • emiel Clarijs

  Juist ook hier de favoriete coalitie van sheriff bart aan de macht.

 • Guido Delrio

  Was gewoon een ongeluk.

 • MIchel Bierebeeck

  Sinds Bart de Wever burgemeester is geworden is het hier in Antwerpen een cowboy-stad geworden!