Man in België opgepakt voor liquidatie in Amsterdam

Archiefbeeld ter illustratie.
belga Archiefbeeld ter illustratie.
Een 44-jarige man uit Servië is in ons land opgepakt voor de moord op de crimineel Goran Tasic. Die werd in maart geliquideerd in Amsterdam-Slotervaart. Vermoedelijk handelde hij in drugs en was hij betrokken geraakt bij een ruzie over verdovende middelen.

De verdachte is gisteren aangehouden. Hij reed vanuit Amsterdam naar België. Net na de grens werd hij opgepakt. In zijn auto lag veel contant geld verstopt, aldus de Nederlandse politie.

Bij het onderzoek naar de liquidatie kreeg de politie aandacht voor een huis in Amsterdam-Zuid. Daar is een 34-jarige Serviër opgepakt voor drugshandel. In de woning werd meer dan 1,5 miljoen euro gevonden.
5 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Roland Vanlerberghe

  Servië (en ook Albanië) binnenkort ook lid van de EU, t'gaat nog plezanter worden dan het al is denk ik.

 • Rita Baele

  Els verloren gezegd ze doen het niet . Waarom ?????

 • Gerard Braeckmans

  Daar heb je een sterk punt, Els Vervoort. Maar ik vrees dat dit de eerste 50 jaar niet zal gebeuren.

 • Guido Delrio

  Geen Eskimo dus.

 • Els Vervoort

  Open grenzen, allemaal goed en wel maar verhoog de straffen eens van die criminelen die in het buitenland gaan "shoppen". En zorg ook eens dat opgelopen voorwaardelijke straffen in een bepaald EU land ook gelden in een ander EU land en daar omgezet worden in effectief bij recidivisme. Anders verleggen ze hun werkterrein gewoon zoals ze nu doen. Dat zou Europa pas geloofwaardig maken.