Man grijpt meisje bij arm tijdens turnles: politie onderzoekt poging tot aanranding in Lier

Het incident had plaats aan de stadsvesten in de Antwerpse stad Lier. Het meisje kon zich losrukken en wegrennen.
Wikimedia Het incident had plaats aan de stadsvesten in de Antwerpse stad Lier. Het meisje kon zich losrukken en wegrennen.
De politie van Lier is op zoek naar een onbekende man die een meisje (16) in de bosjes wou sleuren. De tiener diende vrijdag klacht in. 

“Er is een melding gemaakt door het slachtoffer en een proces-verbaal opgesteld voor poging tot aanranding”, bevestigt Magalie Derboven van de Lierse politie. De feiten dateren van vrijdagochtend. Het meisje dat school volgt in een secundaire school in het centrum van Lier, was samen met haar klas gaan joggen tijdens de les Lichamelijke Opvoeding op de Vesten. 

Plotseling werd ze benaderd en probeerde een onbekende haar mee te trekken in het struikgewas langs de weg. Het slachtoffer kon zich verweren en vluchten. Na melding te hebben gemaakt bij de directie, werd meteen naar het politiekantoor gegaan om klacht in te dienen. De school nam inmiddels maatregelen, het stuurde ook een brief naar de ouders. 
8 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • Patrice Haemers

  Onze dochters,zusjes en nichtjes zijn niet veilig meer...veiligheid in Belgie bestaat niet meer.

 • François Vande Wynckel

  Natuurlijk is er een grote "misschien" bij, maar de politie heeft een klacht voor aanranding opgesteld. Wat er ook van zij, zij zullen onderzoeken waarom die man haar arm vast nam. Er kunnen verschillende redenen zin. Als ze eerst kunnen opsporen natuurlijk.

 • Benny Blint

  Is er in Lier politie ???

 • Hendrik Bervoets

  poging ???? dit IS aanranding !!!

 • Mustafa Weinbaum

  Om de dader niet te stigmatiseren is er geen persoonsbeschrijving. Ondertussen worden kinderen als loslopend wild beschouwd :-/