Man gearresteerd omdat hij 8 maanden zwangere vrouw sloeg

thinkstock
Een man van 39 uit Comblin is overgedragen aan het parket van Luik omdat hij zijn ex-vrouw had geslagen die acht maanden zwanger is. De dertiger werd in september nog veroordeeld tot 18 maanden voorwaardelijk omdat hij zijn vrouw en kinderen had opgesloten en ermee dreigde het huis te laten ontploffen.

De man was gisteren naar het huis van zijn ex gekomen om nog wat spullen op te halen. Hij vroeg ook de terugbetaling van bepaalde zaken, wat de vrouw weigerde. De man was het daar duidelijk niet mee eens en probeerde haar verschillende keren te slaan. De buren moesten tussenbeide komen om een halt toe te roepen aan het geweld.

De dertiger ontkent de feiten ondanks de getuigenissen. Het parket heeft zijn dossier overgemaakt en vraagt zijn aanhouding.
5 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • jos indigne

  Sterkte aan zijn ex en de kinderen , maar hou hem tenminste uit de maatschappij ,

 • Jean-Pierre Vercruysse

  Inderdaad akkoord dat men hem moet opsluiten voor hij zijn ex en kinderen verder gaat behandelen op deze brutale manier!!

 • jean-luc barra

  Heeft niets meer te maken met een huwelijksfeest....zonder meer pure provocatie.

 • Gerd Peeters

  Dan moeten ze die man dringend gaan opsluiten voor hij iets ergers doet.

 • ANN LIMBOS

  Ontkennen als er getuigen zijn. Wa heeft den die geslikt?