Man gaat compleet door het lint op camping in provincie Luxemburg en slaat zijn vrouw meermaals met ijzeren staaf op het hoofd

(Illustratiefoto)
Photonews (Illustratiefoto)
Op een camping in Bertrix, in de provincie Luxemburg, zijn gisterenavond de stoppen doorgeslagen bij een man. De veertiger sloeg zijn echtgenote meerdere malen met een ijzeren staaf op het hoofd omdat zij hun wagen volgetankt had en niet voor 30 euro zoals de man gevraagd had.

De man, geboren in 1977, ging zijn vrouw te lijf nadat zij naar de camping was teruggekeerd na de tankbeurt. De echtgenote kreeg meerdere klappen tegen het hoofd met een ijzeren staaf, maar slaagde er toch in de politie te verwittigen. Die kwam ter plaatse en sloeg de agressor, die de feiten bekende, in de boeien. Het parket van Luxemburg bevestigt de aanhouding. De man zal vandaag voor de onderzoeksrechter verschijnen.

De vrouw werd naar het ziekenhuis gebracht. Ze liep verschillende kneuzingen op en vertoonde ook tekenen van wurging. In het ziekenhuis werden ook oudere letsels aan de schedel van de vrouw vastgesteld. Het slachtoffer is acht dagen werkonbekwaam.
20 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • André Perneel

  Met een diesel rijden ,dan moet je zo rap niet bijtanken hè . Dat kan heel wat klappen verschil maken . In bepaalde culturen is dit dagelijkse kost , toch !

 • jan latour

  ja ze moet maar luisteren hee wie niet horen wil ….

 • Eric Audenaert

  Chantal , wil je mij eens leren kennen ? Ben een deftige man die alleen is . Misschien kunnen we elkaar wel gelukkig maken .

 • Sigrid Verbeke

  Prachtig verwoord Thierry

 • Jeanne De Man

  Graag het volledige verhaal.