Man duwt auto met lijk vrouw in koffer van brug in Namen, verdachte opgepakt

VTM NIEUWS
In Namen werd deze middag een auto uit het water van de Samber gevist. La Dernière Heure meldt dat het lichaam van een vrouw werd aangetroffen in de koffer. Mogelijk is er ook sprake van een tweede lichaam. Het parket van Namen bevestigt momenteel enkel dat er een voertuig uit het water is gehaald. Morgen wordt tijdens een persmoment om 10.00 uur toelichting gegeven over het onderzoek.
Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Volgens la Dernière Heure deden de feiten zich deze ochtend voor. Een man zou een auto met daarin één of meerdere inzittenden in het water hebben geduwd. De inzittenden zouden vooraf door de man zijn vastgebonden in de auto. De wagen werd aangetroffen op een honderdtal meter van de brug ‘pont de Flawinne’. Hij zou daarna zijn opgepakt op de brug en vervolgens verhoord en opgesloten zijn. De man zou minstens gedeeltelijk hebben bekend. Ook zouden verschillende lichamen kunnen teruggevonden zijn.

Sudpresse meldt dat hij een vrouw zou hebben gewurgd in Boninne, maar de man werd gezien door een boer. Toen hij dat had opgemerkt, zou hij het lichaam van de vrouw in de koffer van zijn wagen hebben gegooid en die daarna in de rivier hebben gestort. De politie, gewaarschuwd door de boer, zou dan snel ter plaatse zijn gekomen en hem opgepakt hebben.

Persagentschap Belga stelde ter plaatse een grote ontplooiing van politie en brandweer vast. De koffer van de wagen werd afgeschermd door een tent. Ook werden verschillende wegen afgesloten voor alle vervoer.

Persmagistraat Charlotte Fosseur meldt dat ze morgen meer informatie zal vrijgeven, in functie van de elementen van het onderzoek. 

Verdachte ontkent

De verdachte ontkent voorlopig zijn betrokkenheid bij de doodslag. Hij zal naar verwachting later deze namiddag voor de onderzoeksrechter voorgeleid worden.
10 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • guido vermeyen

  Komaan zeg, daar zit meer achter..wraak, geld, overspel....er is altijd een motief, volgens de "dadersprofiel"

 • Lieve Vandamme

  Wéér twee kinderen die hun mama op gruwelijke wijze verliezen.....Onherstelbaar, verlies ..... Véél sterkte aan die kinderen, ouders en familie

 • sabrina de wulf

  voor iemand die iemand anders van zijn leven berooft zwaardere straffen en geen vrijkoming na een aantal jaren

 • Jo Van Caenegem

  Zolang de rechtbanken de mensen belonen voor moord, moet je niet anders verwachten. Arme vrouwen.

 • Erwin Vandriessche

  Weer zo'n gruwelijke passionele liefdes moord? Wat is dit toch tegenwoordig? Zware gevangenisstraf, doch zal 10j later terug vrij rondlopen met enkelbandje dat niet werkt of niet gecontroleerd wordt!