Man draait alle gaskranen open en dreigt woning op te blazen

belga
In de Dwarsstraat in Nieuwerkerken dreigde een man (52) er afgelopen nacht mee zijn woning op te blazen. De man had er zich iets voor een uur verschanst en draaide alle gaskranen open in zijn woning. 

De eerste politieploeg die ter plaatse kwam, merkte onmiddellijk een gasgeur op en trok zich terug. Daarna kwamen alle hulpdiensten van Aalst en een speciale eenheid van de politie ter plaatse en uit veiligheid werd de hele straat geëvacueerd. 

Pas twee uur later kon de man ingerekend worden door een inval van de speciale politiedienst. De motieven van de man zijn nog niet duidelijk. Er vielen geen gewonden bij de actie. De 52-jarige bewoner wordt vandaag voorgeleid bij de onderzoeksrechter in Dendermonde. Het parket vraagt zijn aanhouding. 
1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Chris Deckers

    Wolff is nooit anders geweest dan een figuur die indianenverhalen, letterlijk, te gelde maakt. Ook bij ons, zoals overal, zijn er dergelijke "Apaches" actief, we weten ondertussen wat de rioolwaarde ervan is. Het enige waar ze wel betrouwbaar in zijn, is hun inschatting van de invloed en macht die alle soorten media hebben.