Ga naar de mobiele website
^ Top

Man doodt hondje van ex-vriend op gruwelijke wijze

Facebook
Buster, de West Highland White Terrier van Kay De Greef uit het Oost-Vlaamse Geraardsbergen, werd woensdagavond vermoord teruggevonden door zijn baasje. Ook de andere huisdieren, twee goudvissen, sneuvelden op gruwelijke wijze. "Buster kreeg een stok door zijn strot geramd en werd daarna in een emmer verdronken. De goudvissen werden vergiftigd met sodazout en bakken vol visvoer", vertelt Kay.

Achter de dader moet de man niet lang zoeken. "Mijn ex-vriend. Toen ik woensdag naar mijn werk vertrok was alles nog oké maar overdag is hij beginnen flippen en heeft hij mijn huisdieren op gruwelijke wijze afgemaakt. Daarna heeft hij een bericht achtergelaten op mijn computer waarin hij zegt wraak te zullen nemen op iedereen die hem iets heeft misdaan. Ik vraag mij af waarom hij zijn woede dan richt op die beesten want die deden geen vlieg kwaad."

Kay diende klacht in bij politie tegen zijn ex-vriend en verblijft momenteel bij zijn ouders om te bekomen van de emoties.

Op Facebook riep Kay op om het gruwelijke verhaal zo veel mogelijk te delen. Dat is inmiddels al bijna 12.000 keer gebeurd. De foto van het dode hondje is erg choquerend en niet geschikt voor gevoelige lezers. De link naar de post van Kay vind je hier.

Meer over


Meld een bug