Ga naar de mobiele website
^ Top

Man die fietser (22) doodreed en wegvluchtte was onder invloed van alcohol en drugs

Google Street View
In het Oost-Vlaamse Ertvelde (Evergem) is een 22-jarige fietser vannacht door een wagen aangereden en overleden. De bestuurder van de wagen ging ervandoor, maar werd in de loop van de ochtend opgepakt. Na onderzoek blijkt dat de man onder invloed was van drank en drugs. Dat meldt het parket.

De jonge vrouw was rond 4 uur na een fuif in Ertvelde met een vriend op weg naar huis. In de Vaartstraat-West reed ineens een chauffeur op hen in. Het meisje werd opgeschept en tegen een boom langs de kant van de weg geworpen, waar ze overleed. De jongen raakte slechts lichtgewond en is naar het ziekenhuis gebracht ter verzorging.

De bestuurder (geboren in 1978) koos het hazenpad. Hij werd in de loop van de ochtend opgepakt door de politie en is inmiddels door de onderzoeksrechter aangehouden.

Meer over71 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • dany Dany Herman

  Kan grotendeels opgelost worden door verbod van meer dan twee dranken die alcohol bevatten uit te schenken per persoon en eerst doen blazen voor eerste drankje in de zaak en dit voor iedereen Resultaat niemand meer dronken , minder nachtlawaai, minder ruzie, minder doodrijders en minder drankgelegenheden en gezonder verstand

 • Karel Van Beeck

  In Nederland hebben ze veel meer fietspaden die afgescheiden van de weg liggen. Hier zullen zulke ongevallen zich minder voordoen. Maak daar meer werk van beleidslieden. Sterkte aan de getroffen families.

 • Charles Schmid

  De dader moet idd gestraft worden , maar is idd niet 100% zijn schuld . De grootste schuld ligt bij de overheden . Heb zelf ook zo een partner gehad met het zelfde probleem en heb zelf ook zo een bijna ongeval gezien . Ben toen ook aangifte gaan doen bij de politie . Ik kreeg als antwoord hoop voor u dat ze eens een alcoholcontrole tegenkomt . Ook de grote schuldige zijn de vele foute vrienden . Waar ik haar helaas heb moeten aan afgeven .

 • aaron lammens

  Ook deze zal er goekoop vanaf komen waar de familie van het slachtoffer voor de rest van hun leven gestraft wordt en dat is dan ............

 • Patrick Prb

  Die man 25 jaar op slot zetten. En dan niet na 2 jaar los laten !!

Meld een bug