Man bedreigt in Sprimont vader met kettingzaag

thinkstock
Een twintiger die gisteravond rond 20 uur in Sprimont (provincie Luik) zijn vader met een kettingzaag bedreigd heeft, is opgepakt. 

De man had verdovende middelen gebruikt en was eerder al met zijn bestelwagen tegen een muur gereden. De ouders van de man hadden, uit vrees voor de veiligheid van zijn vriendin en zijn kind, toen al beslist bescherming te zoeken. Dat deed het potje van de man nog verder overkoken. Hij begaf zich, met een kettingzaag, naar zijn ouders. Die draaiende kettingzaag hield hij op minder dan een meter van het gezicht van zijn vader.

De politie kwam ter plaatse, en de man wilde eerst de zaag niet uitschakelen. Uiteindelijk gehoorzaamde hij wel. De man legde de agenten uit zich slecht te voelen vanwege problemen met zijn bedrijf. 
2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Jos Vaneerdewegh

    Niks is deze wereld nog vreemd.

  • Patrick Vanschoonlandt

    ?? Niets nieuw, heb dat zelf 15 jaar geleden meegemaakt toen ik werkte als portier. Niets van gemeld, gewoon verder doen, niet iedereen is ermee opgezet als ze in dronken toestand de toegang tot een discotheek geweigerd worden.