Man bedreigt in Sprimont vader met kettingzaag

thinkstock
Een twintiger die gisteravond rond 20 uur in Sprimont (provincie Luik) zijn vader met een kettingzaag bedreigd heeft, is opgepakt. 

De man had verdovende middelen gebruikt en was eerder al met zijn bestelwagen tegen een muur gereden. De ouders van de man hadden, uit vrees voor de veiligheid van zijn vriendin en zijn kind, toen al beslist bescherming te zoeken. Dat deed het potje van de man nog verder overkoken. Hij begaf zich, met een kettingzaag, naar zijn ouders. Die draaiende kettingzaag hield hij op minder dan een meter van het gezicht van zijn vader.

De politie kwam ter plaatse, en de man wilde eerst de zaag niet uitschakelen. Uiteindelijk gehoorzaamde hij wel. De man legde de agenten uit zich slecht te voelen vanwege problemen met zijn bedrijf. 
2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Jos Vaneerdewegh

    Niks is deze wereld nog vreemd.

  • Patrick Vanschoonlandt

    ?? Niets nieuw, heb dat zelf 15 jaar geleden meegemaakt toen ik werkte als portier. Niets van gemeld, gewoon verder doen, niet iedereen is ermee opgezet als ze in dronken toestand de toegang tot een discotheek geweigerd worden.