Man (36) sterft nadat hij crèche van zijn ex binnenrijdt en in brand steekt

In het Vossekot in Keerbergen is een bestuurder opzettelijk een kindercrèche binnengereden. Gelukkig waren er vandaag geen kinderen aanwezig. De bestuurder goot na de crash brandstof uit en stak de woning in brand. Hij overleefde het niet. De dader is de ex-partner van de uitbaatster van de crèche. Het koppel is in een scheiding verwikkeld. 

De overleden man is een 36-jarige uit Keerbergen. Hij is de ex-partner van de bewoonster van de getroffen woning. Bij de brand raakten ook de twee aanpalende huizen beschadigd. De vrouw die de crèche openhoudt, moest vandaag naar de rechtbank omdat ze zou scheiden van haar man. De bijna ex-man kon dat niet verkroppen en zou daarom in de crèche gereden zijn.

Het onderzoek wordt gevoerd door de recherche van politie Haacht-Boortmeerbeek-Keerbergen. Het parket stelde een wetsdokter, het labo en een branddeskundige aan. 

Het huis waar de man is ingereden, wordt ondertussen gesloopt. 

Wie vragen heeft over zelfdoding kan terecht bij de Zelfmoordlijn, op het telefoonnummer 1813 of online via www.zelfmoord1813.be.

De vrouw die de crèche openhoudt, moest vandaag naar de rechtbank omdat ze zou scheiden van haar man. De bijna ex-man kon dat niet verkroppen.
Vertommen De vrouw die de crèche openhoudt, moest vandaag naar de rechtbank omdat ze zou scheiden van haar man. De bijna ex-man kon dat niet verkroppen.
De bestuurder goot na de crash brandstof uit en stichtte brand. Hij overleefde het niet.
Vertommen De bestuurder goot na de crash brandstof uit en stichtte brand. Hij overleefde het niet.
.
Vertommen .
.
Vertommen .37 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Kürt Bogaerts

  Mensen lees eerst het verslag is alvorens jullie mening hier neer te schrijven en keer allemaal eens voor jullie eigen deur ipv andere hier te veroordelen zonder de juiste feiten te kennen !!

 • Christine Van Caeyzeele

  Veel steun aan die vrouw Eindelijk zal ze terug kunnen vrij ademen Rustig op straat komen,verder gaan met haar leven . Hij was er niet voor moeten sterven maar t is nu wel makkelijker om verder te gaan met je leven. Voel je niet schuldig hier over. Hij deed dit jij niet!! Veel succes met de wederopbouw van je huis maar ook van je leven !!

 • LINDSEY DEBOOT

  die man kan mss de scheiding en kinderen delen niet aan . zijn er woorden gezegd die bij de man anders aankwamen . gelukkig was de chreche niet open .

 • Geert Noels

  die man was duidelijk ten einde raad..RIP

 • Erwin De Jaeger

  Vreselijk gewoon.... voor eenieder die erbij betrokken is....