Man (34) die dood gevonden werd op oprit stierf aan onderkoeling

De vader vond zijn zoon van 34 levenloos op de oprit van hun boomkwekerij in Oostkamp.
Bart Boterman De vader vond zijn zoon van 34 levenloos op de oprit van hun boomkwekerij in Oostkamp.
De man die op nieuwjaarsdag dood werd teruggevonden op een oprit in het West-Vlaamse Oostkamp, stierf aan onderkoeling. Dat zegt het parket van Brugge, dat verder geen commentaar kwijt wil. Van een verdacht overlijden is dus geen sprake.

In de Gevaartestraat in Oostkamp vond vader Goossens, van de gelijknamige boomkwekerij, zijn zoon van 34 op nieuwjaarsdag levenloos op de oprit. De man woonde in het huis naast dat van zijn ouders en had oudejaarsavond nog samen met zijn moeder en vader gevierd. Het parket ging meteen uit van een verdacht overlijden en stuurde het afstappingsteam, de wetsdokter en het labo ter plaatse. Het lichaam vertoonde op het eerste gezicht geen uiterlijke kenmerken van geweld, maar een autopsie moest uitsluitsel brengen. Die toonde dat Adriaan Goossens een natuurlijke dood stierf. 

Volgens de vader zou zijn zoon zich niet goed gevoeld hebben toen hij in bed lag en wilde hij nog zijn ouders verwittigen. Dat zegt hij alvast aan Het Nieuwsblad. Van overmatig drankgebruik of drugs zou geen sprake zijn.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.