Man (27) sterft bij uitzetting uit zijn huurwoning in Roeselare

De huurwoning is door de politie verzegeld.
Hans Verbeke De huurwoning is door de politie verzegeld.
In Roeselare is maandag rond de middag een man van 27 gestorven toen hij door de politie en een deurwaarder uit zijn huurwoning werd gezet. 

De deurwaarder die langs ging bij de man in de Mezenstraat, had bijstand gevraagd van de lokale politie omdat de bewoner buiten zinnen was van woede. Kort nadat de inspecteurs hem in de boeien hadden geslagen, zakte hij ineen en overleed ter plaatse. Een autopsie zal nu moeten duidelijk maken waar de man precies aan is overleden.

De huurwoning is door de politie verzegeld.
Hans Verbeke De huurwoning is door de politie verzegeld.
De huurwoning is door de politie verzegeld.
Hans Verbeke De huurwoning is door de politie verzegeld.
De Mezenstraat in Roeselare.
Google Maps De Mezenstraat in Roeselare.132 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Mady Vermeulen

  Was deze jongeman misschien een autochtone Belg dat hij niet op het OCMW kon rekenen?

 • Eveline Vermeeren

  Betaal je huur... dan was dit niet gebeurd. Je wordt er nooit zomaar uitgezet. Hier gaat een hele beoordelingsprocedure aan vooraf. Hij moet dit al lange tijd geweten hebben dat deze dag zou komen

 • pamela vandekerckhove

  Heel erg voor deze jongeman en familie alvast veel sterkte als voorzitster van vzw liefdevolle hulp zet ik samen met me colega ons dagelijks in om mensen te helpen in armoede veel advocaten en ocmw laten de mensen in de steek daar zou heel wat verandering moeten inkomen in plaats van asielzoekers en vluchtelingen geld en onderdak te geven zouden ze veel beter kijken naar hun medemens hier in belgie zit er ook veel armoede ferme regering hebben we

 • Vervaele Dina

  Waarom kwam ocmw dan niet te hulp voor noodwoning tot er oplossing was

 • rik lagrou

  @m Strubbe giften mogen enkel met feestdagen of nieuwjaar Indien vaste kosten door familie worden betaald krijgen en OCMW komt te weten kan de familie zelf volledig moeten opdraaien voor onderhoud of vermindering uitkering Enkel wanneer iemand ziek of gehandicapt word en niet op OCMW staat en wacht op achterstel kan het zonder probleem!!anders " gif rechten ; belasting"