Man (27) komt om bij zware klap tussen lijnbus en auto

De twee voertuigen reden rond half negen tegen elkaar in de Kromstraat in het Antwerpse Ranst ter hoogte van Ordal en brasserie ’t Hof van Ranst.
Marc De Roeck De twee voertuigen reden rond half negen tegen elkaar in de Kromstraat in het Antwerpse Ranst ter hoogte van Ordal en brasserie ’t Hof van Ranst.
Er is gisterenavond een dodelijk slachtoffer gevallen bij een ongeval tussen een personenwagen en een bus van vervoersmaatschappij De Lijn. 

De twee voertuigen reden rond half negen tegen elkaar in de Kromstraat in het Antwerpse Ranst ter hoogte van Ordal en brasserie ’t Hof van Ranst. De automobilist zou op slag gestorven zijn na de frontale botsing. In de bus bleef iedereen ongedeerd.
 
Volgens getuigen was de wagen volledig uit elkaar gespat en ook de bus liep aan de voorzijde ernstige schade op. De weg werd een lange tijd afgesloten zodat hulp- en takeldiensten hun werk konden doen. Er kwam een verkeersdeskundige ter plaatse om de omstandigheden van het ongeval te onderzoeken.

De bus liep aan de voorzijde ernstige schade op, maar iedereen bleef ongedeerd.
Marc De Roeck De bus liep aan de voorzijde ernstige schade op, maar iedereen bleef ongedeerd.1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Ann De Belder

    Het was een dierbare collega van ons en we konden het moeilijk vatten toen we het nieuws te horen kregen. We zullen je missen.