Man (19) schiet met luchtdrukgeweer op kinderen in speeltuin

Archiefbeeld
Thinkstock Archiefbeeld
De politie van Sint-Niklaas heeft een 19-jarige man gearresteerd die in een speeltuin op kinderen schoot met een luchtdrukgeweer. Een van de kinderen raakte lichtgewond.

De kinderen waren gisteren omstreeks 13.30 uur in de speeltuin in de Frans Van Cauwelaertlaan in Sin-Niklaas aan het spelen toen ze plots beschoten werden met een luchtdrukgeweer. De grootvader van de kinderen kon de 19-jarige dader betrappen en verwittigde de politie.

De man is gearresteerd en zijn wapen werd in beslag genomen. Hij werd deze namiddag voorgeleid voor de onderzoeksrechter in Dendermonde, maar is intussen weer vrijgelaten onder strikte voorwaarden.
51 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • Patrick Van Bogaert

  En dan laat men die weer vrij-onbegrijpelijk- dit is ontoelaatbaar zo'n wangedrag.

 • Narjis Inoe

  Had het een 'vreemde' geweest dan stond zijn naam vetgedrukt op frontpage van de krant. Maar nu is hij verward of ontoerekeningsvatbaar en hij kreeg een berisping that's it folks

 • Ian Vandenbossche

  Wat als zo n loden kogeltje het oog raakt van een kind? Dader is gevaar voor maatschappij want wie zoiets doet...

 • Carine Buyens

  Dik schandalig maar ze moeten onze kinderen nog met meer geweld laten opgroeien door gewelddadige spelletjes te maken of gewelddadig speelgoed ze worden er al mee gekonfenteerd van dat ze net kunnen lopen. Ik vind al erg dat je je kind (eren) niet met en gerust geweten buiten kunt laten spelen echt erg ....

 • GERARD DE PELECIJN

  Hier helpen ze alle daders met medewerking van zij die ervoor zijn!