Mama (25) en haar baby aangereden op de fiets, dader pleegt vluchtmisdrijf

Google Maps

Een 25-jarige mama werd gisterenochtend met haar enkele maanden oude baby aangereden op de Langdorpsesteenweg in Aarschot. Ze was met haar fiets met aanhangwagentje onderweg toen een personenwagen haar plots raakte. De bestuurder van het voertuig, een witte auto, ging er na de aanrijding vandoor. 

Tot nu toe ontbreekt elk spoor van de dader. De mama en haar baby werden ter controle overgebracht naar het UZ Gasthuisberg in Leuven. De politie zet een zoektocht in naar de dader en hoopt hem via getuigen en camerabeelden van de stad snel op het spoor te komen. 
85 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • rik lagrou

  AUB doe die Bakken -Fietsen -zitjes in fluo kleur niet in zwart zoals asfalt gezien worden Die makers denken toch niet aan onze veiligheid Vluchten Nee Niet gezien worden terwijl Fluoverf bestaat!!

 • Rudi De Groof

  Vluchtmisdrijf is een paniekreactie wanneer men iets wil verbergen.

 • Erik De Muynck

  Straffen brengt weinig zoden aan de dijk. Voorkomen dat zulke ongevallen kunnen gebeuren, preventie, is veel beter dan achteraf straffen. Dus fatsoenlijke fietspaden gescheiden van motorvoertuigen en niet alleen met een geverfdj streepken op de weg.

 • Theo Schuermans

  Ik vind die karretjes levensgevaarlijk, ze hangen achteraan een fiets en de fietser kan niet alles in het oog houden.

 • RUDI DE SCHRIJVER

  Als ik dit hier lees vindt men het normaal dat er vluchtmisdrijf gepleegd wordt,hoe men het ook bekijkt ,is het door roekeloosheid van de fietser of niet ,er is iemand omver gereden en bij ongeval hoort men te stoppen