Makelaar verkoopt twee keer hetzelfde huis

In Blankenberge heeft een sjoemelende immomakelaar twee keer hetzelfde huis verkocht aan twee verschillende koppels. De makelaar had al een compromis getekend met een koppel, maar toen een tweede koppel meer geld bood, tekende de makelaar nog een compromis. De tweede eigenaars wonen er al twee jaar en hebben het huis volledig verbouwd. De eerste eigenaar is naar de rechter gestapt om alsnog het huis op te eisen. Dat is bevestigd aan VTM NIEUWS.
5 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • Hermanus Gloriant

  Waarom pas 6 jaar na het tekenen van de compromis het gebouw op komen eisen? Het is verbouwd, alle kosten zijn gemaakt en ze ruiken geld zeker?

 • william Masson

  Sorry kan niet wat men schrijft n compromis is een onderhandse verkoopovereenkomst . De akte word gemiddeld 3 maand later verleden bij een notaris ( altijd) en na geregistreerd te zijn ( belastingdiensten ) heb je pas een 100% koop en word je eigenaar. Gewoon bullshit verhaal .kan niet daar is iets anders aan de hand.

 • Gerhard VAN NIEUWENHOVE

  Na de politieke graaiers de grootste zakkenvullers op kap van de kleine man . Heb mijn huis zelf verkocht zonder poenpakker en werd inderdaad door een dertigtal immo kantoren gebeld . Hier klopt iets niet ..

 • JAN krommentak

  ik vond in het nieuws een opmerkelijke opmerking , als men iets wil kopen kan men best bij compromis toch nog best langs een notaris gaan dus imo kantoren zijn blijkbaar niet te betrouwen ? of hoe moet ik dit anders interpreteren

 • Ronny Claes

  Die immokantoren, aks paddenstoelen schieten ze uit de grond, is tegenwoordig echt de pest. Wanneer u iets te koop heeft, staan plots minstens 100 immokantoren klaar om dit te mogen verkopen, waarna ze ook nog eisen gaan stelken doen alsof het hun eigendom is enz...