Ga naar de mobiele website
^ Top

Maak kennis met onze supersenioren in uw vernieuwde weekendkrant

photo_news

Vanaf morgen zit de weekendkrant van Het Laatste Nieuws in een nieuw jasje, met de inspirerende bijlagen Pluto, Chill, Lééf en Zap. Je vertrouwde NINA blijft uiteraard behouden. Mis ook de start van onze nieuwe reeks niet: 'Supersenioren', vol verrassende verhalen over krasse oudjes.

Vanaf morgen kan u kennismaken met de vernieuwde weekendkrant, met inspirerende bijlagen Pluto, Chill, Lééf en Zap. Je vertrouwde NINA blijft uiteraard behouden.

PLUTO is de eerste van onze vier gloednieuwe weekendbijlages. Pluto staat voor wetenschap en technologie zoals je wou dat je ze op school had gekregen. Boeiend en verrassend, actueel en relevant, van A(ardrijkskunde) tot Z(oölogie). Zo doen we in ons eerste nummer al iets wat niemand ooit eerder heeft geprobeerd: alle dieren in ons land in kaart brengen. Een beestenwerk, mogen we wel zeggen. 

In CHILL bundelen we dan weer alles over reizen en wonen, mooier dan we ooit gedaan hebben. LÉÉF biedt je alles over geld, geluk en gezondheid. En dan is er nog ZAP: tv en puzzels op de handigst mogelijke manier gebald in één katern.

HLN

Vier zaterdagen lang krasse oudjes

Mis ook de start van onze nieuwe reeks niet: 'Supersenioren', vol verrassende verhalen over krasse oudjes.

We worden immers allemaal stukken ouder en vooral: we blijven langer actief en viriel dan alle generaties ooit voor ons. Eén op de drie meisjes die vandaag wordt geboren zal vlot 100 jaar worden, terwijl er nu 'maar' 1.860 honderdplussers in België wonen. Tegen 2040 zal onze gemiddelde levensverwachting 83 jaar zijn, en zal het aantal 100-plusser minstens vervijfvoudigd zijn.

Van een 105-jarige wielrenner kijken we nu nog op, maar wanneer u 90 jaar zal zijn, vertrekt u misschien voor een vlotte fietstocht van 120 kilometer en stelt u vast dat uw ouders of grootouders op die leeftijd lang niet zo kwiek meer waren als u. Het is dus de hoogste tijd nieuwe rolmodellen te kiezen. Want oud en versleten? Vergeet het! Daarom vanaf morgen, vier zaterdagen lang in onze vernieuwde weekendkrant: maak kennis met de Supersenioren.

• Morgen: SCHOONHEID
Brigitta (81) is het oudste fotomodel van België. "Ik heb mòòie rimpels. Ze wijzen naar boven, omdat ik van het leven heb genoten."

• Zaterdag 29 april: FIT & SPORT

• Zaterdag 6 mei: LEVENSLUST

• Zaterdag 13 mei: BREIN

Heb jij al zin in het weekend? Haal de krant morgen in huis met deze gratis krantencheque, haast je, want het aanbod is beperkt!

Meer overReacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


Meld een bug