Losgeslagen aanhangwagen boort zich in huisgevel in Bellegem

Hans Verbeke

In het centrum van Bellegem is kort voor de middag een spectaculair ongeval gebeurd waarbij als bij wonder geen slachtoffers vielen. Een aanhangwagen schoot door een mechanisch defect los van een tractor die in de oplopende Bellegemsestraat reed. Het gevaarte bolde eerst traag en dan steeds sneller achteruit. Wat verderop, in een flauwe bocht, denderde de aanhangwagen in de gevel van een woning. Twee kinderen in het huis bleven ongedeerd. Ook op straat raakte niemand gewond. Er is wel behoorlijk wat schade aan de getroffen woning. Door het ongeval was de Bellegemsestraat enkele uren voor alle verkeer afgesloten.


19 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Dylan Kelly Vandenbroucke

  De Traktor stond stil en had net steenpuin gelost hij is straat legaal chauffeur reed ook maar in opdracht van wat kan hij daar aan doen hoe moeten ze anders da puin weg doen. Met kruiwagens?

 • bruno D

  De meeste traktoren rijden met steenpuin. Daar is niet veel landbouw aan, lijkt mij. Ik vraag mij ook af waarom die aanhangwagen niet direct stopte. Die remmen werken toch op luchtdruk zoals bij vrachtwagens? Eentje die niet in orde was?

 • walter mertens

  Ann sofie . als de mais afgereden wordt vliegen ze . op en af . om de hakselaar niet te laten wachten . is 1 of 2 meer meer laten meerijden niet beter .

 • walter mertens

  Ann sofie . op de meeste punten heb je gelijk . maar hier doen ze puin vervoer . met 3 assers en een graf geladen om U tegen te zeggen . en full power door het centrum . heel de dag lang

 • wim rooyakkers

  En de gedupeerden kunnen weer heeeeeeel lang op hun centen wachten.