Loodzware tol voor gezin uit Roeselare: vader (40) sterft bij verkeersongeval, jonge kinderen gewond

.
Mathias Mariën .
Bij een zwaar verkeersongeval in De Haan is gisterenmiddag een 40-jarige man uit Roeselare overleden. De veertiger crashte frontaal tegen een vrachtwagen en overleed ter plaatse. Zijn vrouw en twee kinderen werden afgevoerd naar het ziekenhuis, maar zijn buiten levensgevaar.

Het ongeval gebeurde iets na 16 uur langs de Dorpsstraat in Klemskerke, deelgemeente van De Haan. “Over de omstandigheden is op dit moment nog geen duidelijkheid”, klinkt het bij de politie. Vast staat wel dat het gezin uit Roeselare frontaal in aanrijding kwam met de vrachtwagen. Een verkeersdeskundige van het parket kwam ter plaatse om het ongeval verder te onderzoeken. 

De gevolgen waren zeer zwaar. De bestuurder, een 40-jarige man, stierf ter plaatse. Zijn echtgenote en twee kinderen, 9 en 7 jaar, raakten gewond maar zijn niet in levensgevaar. Ze werden overgebracht naar het ziekenhuis. 
9 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Désiré Van Nieuwenhuyzen

  Per week rijd ik minimum 4 keer op die plaats. Om in die flauwe bocht op het andere rijvak terecht te komen zou ik een inhaalmanoeuvre moeten uitvoeren of veel te snel rijden. Uit respect voor de nabestaanden en de slachtoffers schrijf ik niets over een derde mogelijkheid.

 • Denoo Melanie

  Veel sterkte aan familie en vriende

 • Sylvia Willaert

  Veel sterkte aan familie en vrienden.

 • Dirk Bytebier

  Veel sterkte

 • FRANK ANCKAERT

  sterkte aan de familie