LIVESTREAM. Volg hier het Gentse lijsttrekkersdebat

De lokale verkiezingen staan voor de deur en ook in Gent staat er veel op het spel. Wat willen de kandidaat-burgemeesters veranderen (of net niet) aan de mobiliteit, de veiligheid en het groenbeleid in hun stad? Wat kan en moét er beter? Vanaf 20 uur kan je hier de livestream volgen van het debat, georganiseerd door VTM NIEUWS en De Morgen.

Tijdens het Gentse lijsttrekkersdebat krijg je een antwoord op die vragen van de kandidaat-burgemeesters Rudy Coddens (sp.a), Anneleen Van Bossuyt (N-VA), Mieke Van Hecke (CD&V), Mathias De Clercq (Open Vld), Tom De Meester (PVDA) en Johan Deckmyn (Vlaams Belang).

De Gentse lijsttrekkers: vlnr. Rudy Coddens (sp.a), Tom De Meester (PVDA), Mathias De Clercq (Open Vld), Anneleen Van Bossuyt (N-VA), Johan Deckmyn (Vlaams Belang) en Mieke Van Hecke (CD&V).
VTM NIEUWS De Gentse lijsttrekkers: vlnr. Rudy Coddens (sp.a), Tom De Meester (PVDA), Mathias De Clercq (Open Vld), Anneleen Van Bossuyt (N-VA), Johan Deckmyn (Vlaams Belang) en Mieke Van Hecke (CD&V).9 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • ron platteeuw

  Groen doet niet mee omdat het daar zo goed gaat !!??

 • Jan Deloof

  Wat een arrogantie van Mathias De Clercq. Die lijkt al zeker van de burgmeestersjerp. Nu ja nog liever hem dan Coddens.

 • Dina Delamper

  moest ik in gent wonen zou ik wel voor Mathias gaan, en Mathias luister naar de Gentenaar daar gaat een verkiezing voor. Anders stoppen we wel met kiezen

 • Jan Deloof

  Hopelijk kiest de Gentenaar eens anders. Het mobiliteitsplan was een regelrechte ramp qua communicatie. Qua vuilnis zijn sommige buurten in Gent een echte puinhoop geworden. Termont reikt nog niet aan de hielen van zijn voorganger Beke als burgemeester.

 • Bern Buren

  Is dat alles wat CD&v in huis heeft als kandidaat burgemeester? Gepensioneerde school pilaar.