Lijk van vrouw "jaar na overlijden" gevonden in woning: "Ze leefde afgesneden van de buitenwereld"

Shutterstock
In Nimy, een dorp vlakbij Bergen (Henegouwen), is gisteren het lichaam van een bejaarde vrouw aangetroffen in haar woning. De Waalse overleed maanden geleden al, maar het lijk werd nu pas ontdekt, meldt RTL Info.

Naast het lichaam van de vrouw, een zeventiger, lagen ook de kadavers van haar twee honden. Volgens de eerste vaststellingen stierf de vrouw maanden geleden al. Een medische bron vermoedt dat het overlijden zelfs één jaar geleden plaatshad, aldus RTL Info.

Buren zeggen dat de vrouw erg geïsoleerd leefde. "Ze leefde afgesneden van de buitenwereld. Jarenlang hebben we boodschappen voor haar gedaan, maar op een dag weigerde ze nog elke hulp. Ze woonde hier wel, maar had met niemand meer contact." 

Volgens het onderzoek had het slachtoffer ook geen familie op wie ze kon rekenen. 
15 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • Don Tessers

  Geen verschraling van deze maatschappij maar versnelde afgang.

 • Freddy LINTHOUT

  Oei, oei geen controle op de hoofd verblijfplaats .

 • Martine Vansingel

  En ocharme de beesten

 • Gilbert Devroedt

  Heden daags is het ik,ik,ike en de rest kan stikken,al word ik aan zien als een raar persoon mijn buur vrouw die reeds een tijdje overleden is en weeduwe was ik heb er meer dan 20 jaar voorgezorgd,mijn ander buur man en vrouw stond ik dag en ja ook binst de nacht heb ik nog moeten die mensen gaan oprapen omdat ze gevallen waren,nu zijn die mensen in het rusthuis,ik draag het hart op de juiste plaats,en ja ik sta op de lijst van het VB

 • Jeff Smulders

  Raar en niemand heeft nog naar haar omgekeken.Jaren bijgedragen aan de systemen van de opleggende democratie en zo wordt je afgeschreven, De materialistische wereld, nu kan haar huis vrij komen voor de economische vluchtelingen. Ik hoop dat ze haar vrede gevonden heeft. kloten EU en politiek met hun smerige systemen,