Lichaam van vermiste man uit het water gehaald in Denderleeuw

Paul De Smedt was vermist sinds maandag 18 december 2017.
Foto repro Frank Eeckhout Paul De Smedt was vermist sinds maandag 18 december 2017.
In het Oost-Vlaamse Denderleeuw heeft de brandweer vandaag het lichaam van een vermiste man uit de Dender gehaald. Het gaat om de 46-jarige Paul De Smedt uit Lierde, meldt TV Oost. De doodsoorzaak van de man is nog niet duidelijk.

De man verdween op maandag 18 december 2017 rond 6 uur uit zijn woning in Sint-Maria-Lierde. Zijn voertuig werd het laatst gezien in Schendelbeke aan de Kerkborre maar van de man ontbrak elk spoor.

Zoekacties met een politiehelikopter in De Gavers in Geraardsbergen en in delen van Schendelbeke en Idegem leverden niks op. Er werd een opsporingsbericht verspreid maar ook acties van de duikers van de Civiele Bescherming in de Dender leverden geen resultaat op.

De hulpdiensten haalden vanmiddag aan de Fabriekstraat in Denderleeuw het lichaam uit de Dender. De doodsoorzaak van de man wordt nog onderzocht.
3 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Amma Stoffelen

    Eindelijk ...niet plezant uiteraard .....maar nu kan het rouwen beginnen ...RIP..... ....sterkte.....

  • Theo Van Hoof

    Hij is gevonden. Dat is het belangrijkste. Nu kan het rouwen beginnen.

  • Marlies Schoefs

    Sterkte