Lichaam van vermiste bankier uit Haaltert aangetroffen in Noordzee

Er werd een opsporingsbericht verspreid en er vond een zoekactie plaats in de buurt van het Zwin, waar zijn wagen werd aangetroffen.
PHOTO_NEWS Er werd een opsporingsbericht verspreid en er vond een zoekactie plaats in de buurt van het Zwin, waar zijn wagen werd aangetroffen.
Het lichaam van Geert Tack, die op 5 november van dit jaar in Haaltert spoorloos verdween, is teruggevonden. Dat meldt de federale politie op Twitter. Het levenloze lichaam van de 52-jarige bankier spoelde aan in Oostende.

De 52-jarige Geert Tack vertrok op 5 november vanuit zijn woning in Haaltert naar zijn werk, maar daar kwam hij nooit aan. Er werd een opsporingsbericht verspreid en er vond een zoekactie plaats in de buurt van het Zwin, waar zijn wagen werd aangetroffen.

Geen tekenen van geweld
Eergisteren werd het lichaam aangetroffen voor de kust van Oostende en uit het water gehaald. Het parket bevestigt vandaag dat het om Geert Tack gaat, maar het is nog wachten op de verdere resultaten van de autopsie om de exacte doodsoorzaak te kennen. De resultaten van het toxicologisch onderzoek zijn nog niet bekend. Het parket stelt wel dat het lichaam geen uiterlijke tekenen van geweld vertoonde.