Lichaam gevonden in Naamse vijver: moeder wilde ook haar drie kinderen laten verdrinken

BELGA
Het lichaam dat door de politie gevonden werd in de vijver in het Louise-Mariepark in Namen is wel degelijk de moeder van de drie kinderen die maandag gered konden worden. Dat bevestigt het parket van Namen. 

Eergisteravond raakte de vrouw vermist in een vijver in het Louise-Mariepark in Namen. Het gaat om een 25-jarige vrouw uit Geldenaken. Er wordt aangenomen dat ze in de vijver sprong om zichzelf van het leven te beroven, daarbij wilde ze haar drie kinderen van 3, 4 en 6 jaar oud meenemen.

Een van de drie kinderen belandde ook in het water, maar werd gered en gereanimeerd door getuigen. Het tweede kind moest uit de armen van de vrouw worden getrokken en het derde bevond zich al op de oever. De moeder weigerde uit het water te komen, zei het parket. Doordat de moeder overleden is, werd het gerechtelijk onderzoek voor drievoudige moordpoging afgebroken.

Wie met vragen zit over zelfdoding kan surfen naar www.zelfmoord1813.be of bellen naar 1813.
2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Janna Boonstra

    Triest, en geen woorden voor.

  • Bertil Smeets

    Dat de kinderen gered zijn is een grote opluchting, veel beterschap voor die kinderen.