Lichaam aangetroffen in Dender in Liedekerke

Tim Van Damme
Tim Van Damme Tim Van Damme
In de Dender in Liedekerke, aan de grens met Roosdaal en Okegem (Ninove), is vanochtend een levenloos lichaam aangetroffen. De brandweerzone Vlaams-Brabant West, de Civiele Bescherming uit Liedekerke, een ziekenwagen, MUG-team en de lokale politie snelden ter plaatse maar alle hulp kwam jammer genoeg te laat. 

Het jaagpad tussen de Okegembrug en L-Door werd volledig afgesloten voor verder onderzoek. Het parket Halle-Vilvoorde stuurde een medewerker van het labo en een wetsdokter ter plaatse om de omstandigheden verder te onderzoeken. 

Het parket Halle-Vilvoorde laat weten dat er na onderzoek geen verdachte elementen zijn aangetroffen en het dus vermoedelijk om een wanhoopsdaad gaat. 

Wie vragen heeft over zelfdoding, kan anoniem contact opnemen op het gratis nummer 1813 of via zelfmoord1813.

Tom Vierendeels
Tom Vierendeels Tom Vierendeels
Tim Van Damme
Tim Van Damme Tim Van Damme2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • chris velde

    Zou het mogelijk zijn om te laten horen in het artikel of het al dan niet over een geïdentificeerd slachtoffer gaat?

  • Guy Beeckmans

    Alweer? Tegewoordig hoort men niets anders meer dan gevonden lichamen, verdwenen mensen, agressie en verkrachtingen, overvallen enz......leuke wereld is het geworden....amai