Leerling steekt 12-jarige klasgenoot in nek tijdens les wiskunde

In deze school haalde een leerling uit het eerste middelbaar tijdens de les wiskunde plots een mes boven en haalde uit naar zijn 12-jarige klasgenoot.
Google Street View In deze school haalde een leerling uit het eerste middelbaar tijdens de les wiskunde plots een mes boven en haalde uit naar zijn 12-jarige klasgenoot.
Een leerling uit het eerste middelbaar heeft vanmiddag een 12-jarige klasgenoot neergestoken. Hij haalde tijdens de les wiskunde plots een mes boven en stak zijn klasgenoot ter hoogte van zijn oor en nek. Het slachtoffer gewond, maar verkeert niet in levensgevaar. 

De feiten gebeurden omstreeks 11.30 uur in het Athénée Provincial in La Louvière. Het slachtoffer verkeert niet in levensgevaar. De dader is opgepakt, luidt het bij de politie van La Louvière. Wat aan de basis lag van het steekincident, is nog niet geweten. De opgepakte scholier is nog niet verhoord. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis van Jolimont overgebracht. Zijn toestand is volgens de politie stabiel. De leerlingen van de bewuste klas worden opgevangen. Ze zullen worden verhoord om de speurders meer klaarheid te brengen over de toedracht. Voor de andere leerlingen op de school gingen de lessen gewoon voort. 
3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Frans Dedokker

    Die "jongeren" toch..

  • Maxime Vanmaercke

    Hoog tijd om de legerdienst voor jongeren terug in te voeren. En span de vijs maar eens goed aan. Als de ouders het niet kunnen, zal men daar heel misschien discipline aanleren. Alhoewel...???

  • janine stevens

    Ja, Amerikaanse toestanden doen volop hun intrede in belgenland.