Lange file op E40 na zwaar ongeval in Jabbeke

.
Jan Van Maele .
Even voor 07.00 uur vanmorgen gebeurde op de E40 in Jabbeke ter hoogte van het tankstation in de richting van de kust een zwaar ongeval. Een Ford Mustang reed er achteraan in op een vrachtwagen die op de middenstrook reed. De klap was hevig. 

Door de botsing kwam de wagen tegen de betonnen middengeleider terecht. Als bij wonder kon de bestuurder op eigen kracht het zwaar verhakkelde voertuig verlaten. Zijn passagier werd door de brandweer technisch bevrijd en is met zware rugletsels naar het ziekenhuis overgebracht. De bestuurder raakte slechts lichtgewond, maar is ook naar het ziekenhuis gebracht. 

Door het ongeval waren twee rijstroken versperd, maar die zijn nu weer vrijgemaakt. Er staat een file vanaf Brugge.

.
Jan Van Maele .
.
Jan Van Maele .
.
Jan Van Maele .43 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • vega zosten

  Ik ga niet oordelen, de oorzaak kan van alles zijn. Maar ik merk wel dat mensen slapen overal. Sommigen weten nog amper dat ze met een auto rijden.

 • Peter de Wachter

  Kan vanalles zijn zoals mustang op 3evrijvak plots beseffen naar oostende te moeten.... We waren er niet bij. Hopelijk niet al te erg.

 • Vicky Van Hasselt

  Beste Albert, misschien eens het onderzoek afwachten vooraleer te speculeren.

 • Willy Verdoodt

  Aan al die weeral op die vrachtwagens bezig zijjn eerst goed het artikel lezen. En waarom zou een vrachtwagen niet mogen voorbij steken ?

 • Björn Vermoote

  je moet eens bij druk verkeer proberen de oprit in jabbeke te nemen en dan naar veurne moeten....je moet daar toeren uithalen om ertussen te geraken want dat is net aan die splitsing...levensgevaarlijk