Lange file na kop-staartaanrijding op E40 richting kust: weg opnieuw vrij

Didier Verbaere

Op de E40 richting kust gebeurde ter hoogte van Westrem in Wetteren rond 9u50 een ongeval. Twee wagens waren betrokken bij een kop-staartaanrijding wat meteen voor een lange file zorgde. 

De rechter rijstrook was een tijdje versperd en het verkeer kon er maar stapvoets voorbij. Ondertussen is de weg opnieuw vrijgemaakt, de wagens werden getakeld en het verkeer komt opnieuw op gang. 
27 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Marnix Deloof

  moest er een weerman/vrouw meedelen dat het weekend slecht word door regen en wind, met zn allen naar zaventem en naar spanje vertrekken.....om dan te vernemen dat de piloten geen goesting hebben....

 • Karel Van Biezen

  De auto is voor de Belg als wat een fopspeen voor een baby is, neem het af en ze beginnen te blijten!

 • Erwin De Meyer

  Saaaaamen in de file jaaaaa gezellig !

 • Theo Van Hoof

  Geen medelijden mee. Als je jezelf wil laten rollen, de kust is de place to be. Kan nog altijd niet begrijpen wat mensen daar gaan zoeken. Geen enkele kust is lelijker als de Belgische. Je ziet niet eens het hinterland. Onvriendelijk, veel te duur, ... Starks terug in de file en we hebben er een ontspannende dag opzitten. Weet ik me wel op andere locaties te amuseren zonder te moeten voldoen aan de kuddegeest.

 • marijke deruyck

  Geef mij maar een voetbaltornooitje 's ochtends vroeg, gezellig kletsen en genieten bij een drankje aan de rand van het veld, en dan in de namiddag in de koele woning of op het eigen terras niksen en alleen insectengezoem, gefluit van de vogels, en verder niks dan heel wazige gedempte geluiden tot stilte,...