Kraanwagen rijdt in op file: tankwagen verliest lading melk, E34 richting kust volledig afgesloten

Kraanwagen rijdt in op file in Oosteeklo.
Wouter Spillebeen Kraanwagen rijdt in op file in Oosteeklo.
Een kraanwagen is deze namiddag rond 15 uur in volle vaart ingereden op een file op de E34 ter hoogte van Oosteeklo richting Knokke.

De bestuurder van de kraanwagen merkte vermoedelijk de file te laat op. Hij probeerde die nog te ontwijken door rechts op de pechstrook te gaan, maar raakte toch een bestelwagen en een auto. Hij knalde ook in volle vaart op een tankwagen vol melk, die open scheurde. De melk kwam over de rijbaan terecht.

De kraanwagen kwam tot stilstand ter hoogte van de verkeerslichten aan de Stroomstraat. De chauffeur zat gekneld in zijn cabine en moest door de brandweer bevrijd worden. “Dat ging uiteindelijk nog vrij vlot”, klinkt het bij de brandweer. “De chauffeur was nog bij bewustzijn. Hij is onder begeleiding van de MUG naar het UZ in Gent gebracht.” Hoe ernstig de verwondingen zijn, is voorlopig nog onduidelijk.

De E34 is in de richting van Knokke volledig afgesloten. Via de Hazelarenhoek is een omleiding voorzien. Er is doorgaand verkeer.

Kraanwagen rijdt in op file in Oosteeklo.
Wouter Spillebeen Kraanwagen rijdt in op file in Oosteeklo.
Kraanwagen rijdt in op file in Oosteeklo.
Wouter Spillebeen Kraanwagen rijdt in op file in Oosteeklo.
Kraanwagen rijdt in op file in Oosteeklo.
Wouter Spillebeen Kraanwagen rijdt in op file in Oosteeklo.27 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Jan Kodde

  Tja heel triest dat dit gebeurt is,maar alweer word de schuld in de schoenen geschoven van de chauffeur in het algemeen maar mag ik u er op wijzen dat een groot deel van de personenauto bestuurder op de antwerpse en brusselse ring alle realiteitsbesef verliest en daar rondrijd alsof het de plaatselijke botsauto tent op kermis is

 • armi gaston

  Maak stuurcabine vrachtwagens "leeg", zodat ze zich enkel met het besturen ervan kunnen bezighouden

 • Yvan Lissens

  Zo'n kraanwagen kan meestal niet sneller dan 70 a 80 km/u.

 • Febe Chapin

  Ik moest even de cabine zoeken.. hoe kan iemand dat overleven? Dat is pas een mirakel.

 • Dries Van de Voorde

  Hopelijk gaat alles goed met de bestuurder ik rijdt alle dagen met de vrachtwagen en zoals ze zeggen door de zon kan je niet altijd goed zien of autos stil staan of niet