Koppel uit Waregem slaat dochter (16) met riem in gezicht “omdat ze te westers is”

Illustratiebeeld
Thinkstock Illustratiebeeld
De politie van Waregem heeft een Tunesisch echtpaar opgepakt wegens huiselijk geweld. De vader (49) en moeder (39) zouden hun vier kinderen zwaar mishandeld hebben omdat ze zich te westers gedroegen. De 16-jarige dochter kreeg klappen in het gezicht met een riem en liep daarbij zware verwondingen op. Dat meldt Focus WTV.

De politie greep in na een hoogoplopende ruzie met de kinderen. De ouders gingen over tot zwaar geweld omdat hun dochters zich te westers gedroegen. Het koppel was van zelfs van plan om hun kinderen naar Tunesië terug te sturen. Volgens de parketwoordvoerder werden alle vier de kinderen mishandeld.

De ouders verschijnen vrijdag voor de raadkamer. Het parket vraagt hun aanhouding. De kinderen van zestien, acht, drie en één jaar zijn intussen geplaatst.
343 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • sylvain vlerick

  Diane Bernaerts jij moet toch dringend eens bij een dokter langs hoor (on)mens en neem die chantal gerust maar mee !

 • Chris Devlaeminck

  De kinderen van zestien, acht, drie en één jaar zijn intussen geplaatst. Dat is al één goede maatregel. Nu nog die ouders terug naar Tunesië sturen zonder kinderen. Ze hebben blijkbaar heimwee naar hun vroegere cultuur.

 • Joella de Pan

  Bij zulke vreselijke dingen vraag ik mij altijd af hoe in dit geval de ouders zouden reageren als dat bij hun gebeurd of ze üperhaupt wel weten wat ze doen en hoeveel pijn het bij een kind doet

 • Danny Stoffel

  Onzen theo fixt da wel.....

 • Jef Lois

  Diane Bernaerts vraag me af of jij een moeder bent want anders is jou reactie totaal niet te begrijpen. Jij kan Chantal bijna een hand geven een kind mishandelen kan men NOOIT goedkeuren en dan nog slaan met een riem in het gezicht onbegrijpelijk. Je doet alsof dit niet erg is want volgens jou zijn er "ergere gevallen" ik vraag me af of jezelf wel weet wat je schrijft maar je reactie zegt zeer veel over jou als mens.