Kop-staartaanrijding op E403 met vier auto's en lichte vrachtwagen

-
Jan Van Maele -
Op de E403 richting Kortrijk gebeurde even na 8 uur vanmorgen net voor de afrit Ruddervoorde (Oostkamp) een kop-staartaanrijding. Daarbij raakten vier personenwagens en één lichte vrachtwagen betrokken.

Door het ongeval was de linkerrijstrook van de E403 richting Kortrijk versperd. Dat zorgde voor heel wat file, zowel richting Kortrijk als richting Brugge door een kijkfile. Niemand raakte gewond. 

-
Jan Van Maele -3 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Pieter Descan

    Als betrokkene bij dit ongeval kan ik zeggen dat er in dit geval geen sprake was van 'linksplakkers'. Beide vakken zaten vol en reden maar 100 km/u. Wees niet te snel met oordelen, dat is de job van politie en verzekering.

  • Maarten Descamps

    Kleef anders nog meer op het linker vak !!

  • Carl Parker

    Steeds linksrijdend zoals een treintje is de oorzaak, elke dag opnieuw aan elkaar plakken. Autistisch remmen bij het minste helpt ook niet. Hij die weer rechts invoegt zien ze als een gek.