Ga naar de mobiele website
^ Top

Kind overleden bij aanrijding op Brusselse Binnenring

Op de Brusselse Binnenring is vanmiddag een meisje om het leven gekomen door een aanrijding. Uit de eerste vaststellingen blijkt dat een vader samen met zijn dochter zelfmoord wou plegen. Over de identiteit en leeftijd van de slachtoffers is nog niets bekend. De vader ligt in kritieke toestand in het ziekenhuis.

De man zou rond 15.15 uur ter hoogte van Wezembeek-Oppem gestopt zijn op de pechstrook van de Brusselse Binnenring en zich vervolgens samen met zijn dochter voor een aanrijdende vrachtwagen hebben gegooid. Het meisje overleefde de klap niet, de man is zwaargewond overgebracht naar het Sint-Lucasziekenhuis.

Over de identiteit en de leeftijd van beide slachtoffers geeft de federale politie voorlopig geen informatie vrij. Ook het Brusselse parket communiceert voorlopig slechts zeer beperkt over de feiten. "Ik kan alleen bevestigen dat het Brusselse parket ter plaatse zal gaan met een onderzoeksrechter en het labo van de federale gerechtelijke politie", aldus parketwoordvoerster Ine Van Wymersch. "Er zijn ook een verkeersdeskundige en een wetsgeneesheer aangesteld."

Het parket zal pas morgenvoormiddag om 11 uur meer informatie geven op een persconferentie in het Portalis-gebouw aan het Poelaertplein.

Meer over


Meld een bug