Burger King

Gesponsorde inhoud

Kijk in de sterren... en ontdek je favoriete hamburger!

Getty Image
Ben jij zo vurig als een Steakhouse of zo fantasierijk als een Whopper? Voor elk sterrenbeeld bestaat er de geknipte hamburger. Jammie!

Onafhankelijke, energieke Ram

Je bent een echte haantje-de-voorste en het kan voor jou allemaal niet rap genoeg gaan. Als er iets nieuws te ontdekken valt, sta jij op de eerste rij. Fastfood– het woord zegt het zelf al – is dan ook helemaal jouw ding: snel, smakelijk en er zijn altijd wel nieuwe smaken om te ontdekken. Wedden dat jij zweert bij een Steakhouse? Op het vuur gegrild met barbecuesaus: lekker vurig, zoals jij zelf dus.

Rustige, standvastige Stier

Jij bent de rust zelve: geduldig, down to earth en betrouwbaar. Je bent tegelijk een ware levensgenieter en met lekker eten kunnen ze jou altijd verleiden. Voor jou graag een Double Whopper Cheese of een Double Steakhouse – zolang het maar met een dubbele portie burgers is.

Creatieve, leergierige Tweelingen

Jouw verstand werkt zo snel dat je omgeving je haast niet kan bijhouden. Je bent altijd in voor iets nieuws en hebt een broertje dood aan routine. Jouw favoriete burger? Dat is natuurlijk de variant die het laatste gelanceerd werd! Werd er een nieuw recept voor de King Fish bedacht? Aha, dat moet jij dan nodig eens uitproberen.

Huiselijke, gulle Kreeft

Jij bent de gedroomde vriend of vriendin: royaal, attent en je staat altijd klaar voor een ander. Je voelt je goed in een vertrouwde omgeving en je huis staat waarschijnlijk vol met spulletjes waar je erg aan gehecht bent. Voor jou geen zotte avonturen, een good ol’ Cheeseburger gaat er bij jou altijd in.

Extraverte, trotse Leeuw

Jij staat dolgraag in het middelpunt van de belangstelling en je bent de gangmaker op elk feestje. Tegelijk dwing jij ook respect af en je komt altijd duidelijk voor je mening uit: jij bent een geboren leider. En wat past er nu beter bij de king of the jungle dan een Big King XXL?

Sportieve, ordelijke Maagd

Je bent een pietje-precies, en daarom de steun en toeverlaat voor al wie minder georganiseerd in het leven staat. Studerende Maagden zijn gewild om hun vlekkeloze cursussen, werkende Maagden zijn de droom van iedere chef omdat ze altijd feilloos die ene map weten te vinden. Je draagt evenveel zorg voor je gezondheid, vandaar dat jij graag in een burger met kip hapt: crispy of liever zacht, voor jou gaat de keuze tussen Tendercrisp en Crispy Chicken.

Gezellige, neutrale Weegschaal

Jij voelt je maar goed met een heleboel mensen om je heen. Je hebt oog voor mooie dingen, of dat nu gaat om kunst, natuur of muziek. Omdat jij altijd een zaak van twee kanten kunt bekijken, ben jij de gedroomde bemiddelaar bij ruzies en conflicten. Ook qua hamburgers stel jij je neutraal op, en met die keuze voor een klassieker als de Bacon King kan je niks verkeerd doen.

Gevoelige, passionele Schorpioen

You’re living on the edge! Middelmaat is er bij jou niet bij. Als jij ergens voor gaat, ga je er 200 procent voor. Vrienden zijn voor het leven en de passie tussen jou en je partner is groot. Je houdt van een beetje spanning, daarom verslind je spannende films en boeken. Diezelfde pit zoek je in een hamburger, daarom valt de Extra Long Chili Cheese bij jou zo in de smaak.

Avontuurlijke, opgewekte Boogschutter

Voor de Boogschutter is het leven één groot avontuur, dat zich het liefst afspeelt in verre exotische oorden. Vrijheid-blijheid is jouw motto, en je bent altijd bereid iets nieuws te proberen. Opruimen is volgens jou voor watjes, en dat vertaalt zich ook in je hamburgerkeuze: doe jou maar een Double Cheese Bacon XXL, want met al die ingrediënten kun jij een opwindend bord creëren.

Individualistische, vernieuwende Waterman

Nieuwe ideeën en nieuwe zaken: je bent er gek op, want jij wil immers dolgraag de wereld veranderen. Niemand is eerlijker dan jij en jouw grootste ambitie is om een hele groep mee te krijgen, of het nu vrienden of collega’s zijn. Jouw hamburger is net zo eerlijk en authentiek als jijzelf, want jij gaat voor de klassieker onder de klassiekers: de Hamburger.

Pragmatische, grappige Steenbok

Je bent een echte handige harry. Met abstracte zaken moeten ze bij jou niet aankomen, jij bekijkt alles van de praktische kant. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel, en dat maakt dat je nogal ernstig overkomt. Maar pas op: die ernst is maar een dekmantel van iemand met heel veel (droge) humor. Jouw hamburger? De Chicken Bacon King: kip en vlees, dat moet kunnen, toch?

Gevoelige, fantasierijke Vissen

Op het eerste zicht lijk je soms verlegen, maar achter dat verlegen lachje schuilt een persoon met een rijke fantasie. Jij zult nooit iemand kwetsen, vooral omdat je zelf zo gevoelig bent. Die fantasie leg je ook aan de dag als je een hamburger kiest, vandaar dat je graag gaat voor een Whopper.
2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Ferdinand Engelbeen

    Net zo als een Maagd ordelijk zou moeten zijn volgens de dierenriem, ben ik net het tegendeel: de foto's van het meest chaotische bureel in het land kon men indertijd op mijn werk nemen. Dus géén kipburger voor mij, wel af en toe een stevige baconburger...

  • Sonia Mertens

    Wie doet deze belachelijke onderzoeken, steek liever geld om deze planeet te redden.