Kettingbotsing op E40: wagen komt boven op andere terecht

In de Chevrolet zat een moeder met haar twee kinderen, die lichtgewond afgevoerd werden naar het ziekenhuis.
Mozkito In de Chevrolet zat een moeder met haar twee kinderen, die lichtgewond afgevoerd werden naar het ziekenhuis.

Op de E40 in Groot-Bijgaarden, richting Brussel, is deze namiddag een spectaculair ongeval gebeurd. Het verkeer stropte op ter hoogte van het parkeerterrein en een vrachtwagenbestuurder reed achteraan in op een Chevrolet. Die laatste werd naar voren geduwd en kwam helemaal onder een voorligger terecht, die ook eerst nog tegen een vrachtwagen voor hem botste. In de Chevrolet zat een moeder met haar twee kinderen. Zij werden lichtgewond afgevoerd werden naar het ziekenhuis. De bestuurder van de BMW bleef ongedeerd. Door het ongeval was het al snel van voor Affligem aanschuiven, waardoor bestuurders een uur verloren. De rijbaan is intussen opnieuw vrij. 

Mozkito
Mozkito5 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • Marcus Camps

  Stop met kakken op middenvakrijders. Hier loopt het nog goed af, maar evengoed waren er hier meerdere doden gevallen. Als automobilist heb je niks, maar dan ook niks te zoeken op het rechtse vak tussen vrachtwagens. Ik zal me dan ook nooit of nooit laten intimideren daar door charletans die maar al te graag te hebben dat je daar weggaat om te kunnen racen. De verrotte houding van de flikken (Alloo) op de weg ten spijt, want dit zijn toch maar snelheidsmaniakken met een kepie op.

 • SAID Sabaouni

  Ik ben zelf gezien deze ongeluk toen ik was terug naar huis met auto gereden. Ze waren ambulance en hulpdiensten enzo op te plaatsen.

 • jimmy nuyts

  jan: er was file, iedereen staat dan graag bumper tegen bumper, want 'er moest er eens ene tussenschuiven'... Heb je trouwens eens gecontroleerd wat de remweg is van een vrachtwagen aan 90km/u? niemand gaat er zoveel plaats tussenlaten om te voorkomen dat ze tegen of onder de voorligger terechtkomen in het geval de achterliggende vrachtwagenchauffeur weer maar eens niet aan het opletten is.... verplichte automatische remsystemen voor vrachtwagens zou beter helpen

 • Anny Bollens

  Soms beter niet tussen vrachtwagens blijven rijden! Minder goed zicht en kunnen niet zo gemakkelijk remmen bij plotselinge vertraging!

 • Jan Sierens

  Die mogen van geluk spreken bij een ongeluk. Als de wagen niet onder de ander was geschoven was er niet veel meer over. Hoog tijd dat er een minimum afstand wordt ingevoerd en er ook op gecontroleerd wordt.