Kettingbotsing op E34 in Vrasene leidt tot lange files

Archiefbeeld.
photo_news Archiefbeeld.
Een verkeersongeval, waarbij meerdere voertuigen betrokken waren, heeft deze ochtend op de E34 ter hoogte van Vrasene in Oost-Vlaanderen tot lange files in de ochtendspits geleid. Er zijn ook enkele mensen naar het ziekenhuis gebracht, aldus het Verkeerscentrum. 

Het ongeval gebeurde omstreeks 06.40 uur op de E34 richting Antwerpen. "Zeker vijf wagens moeten getakeld worden", zegt Peter Bruyninckx van het Vlaams Verkeerscentrum. "Daardoor zijn twee rijstroken afgesloten en moet het verkeer over de pechstrook. Dat maakt dat er tot twee uur moet aangeschoven worden. Er staat een file van elf kilometer van Kemzeke tot Vrasene."

Het verkeer vanuit Brugge naar Antwerpen rijdt best via de E17 Gent, vanuit Knokke naar Antwerpen rij je best via de N31 , E40 en E17 en van Zelzate naar Antwerpen neem je best de R4 en E17.
2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • van den eede joannes

    Dat ongeval zal wel toevallig gebeurt zijn, in Belgie bestaan er geen files

  • Dide Bartels

    u bedoelt 5:40, want om 6:25 toen ik daar langsreed was het al flink aanschuiven en geduldig zijn. Toen stonden de 5 wagens al gedeukt en geblutst op het linkervak.