Kettingbotsing op afrit E40: twee gewonden

.
Tom Vierendeels .
Op de afrit Affligem van de E40 richting Gent zijn deze avond twee gewonden gevallen bij een kettingbotsing. Vermoedelijk werden de stilstaande wagens op de afrit, waar zich tijdens de avondspits regelmatig een lange file vormt, te laat opgemerkt waardoor verschillende voertuigen op elkaar inreden. 

Twee personenwagens en een bestelwagen raakten zo zwaar beschadigd dat ze getakeld dienden te worden. Ook een reisbus raakte betrokken, maar die was nog rijvaardig, evenals minstens een andere personenwagen. 

.
Tom Vierendeels .

Twee personen werden voor verzorging overgebracht naar het ziekenhuis, maar verkeerden niet in levensgevaar. Er vormde zich al snel een lange file in de richting van Gent. 

De afrit is wel vaker het toneel van ongevallen. Zo reden er gisteravond nog verschillende wagens op elkaar in.  

.
Tom Vierendeels .
.
Tom Vierendeels .3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Marc Sierens

    Zo zijn er nog afritten,Wetteren richting Brussel altijd file in de spitsuren,zeer gevaarlijk er zijn die op het eerste rijvak blijven staan om toch maar vooraan te kunnen invoegen,en politie niet te zien daar het zal ze te druk zijn zeker.

  • Willem Willems

    Super gevaarlijke afrit tijdens de spits , reeds van vroeg vanaf de pechstrook staan de wagens aan de kant om de afrit te nemen!!! Deze kan je totaal niet inschatten als je de situatie niet kent.

  • Lia Schuijt

    Is het misschien iets om te leren bij zwaar remmen meteen alarmlichten te gebruiken. In Nederland doen ze dat heel snel. Hier zie ik haast nooit. Bij het vermoeden van een file hop die dingen aan