Keith Haring op weg om succesvolste tentoonstelling ooit in Bozar te worden

Keith Haring in Bozar.
Bozar Keith Haring in Bozar.
De expo rond de Amerikaanse kunstenaar en activist Keith Haring in Bozar is een enorm succes en is zelfs op weg om daar de succesvolste tentoonstelling ooit te worden. In de laatste openingsdagen van de expo kiest het Paleis voor Schone Kunsten in Brussel om de openingsuren nog verder uit te breiden. Er valt ook een sluitingsdag weg.

Extra lange openingsuren

Wie de bijzondere tentoonstelling rond Keith Haring nog wil bijwonen, krijgt daarvoor nog een extra kans van Bozar. Van 18 tot en met 21 juli gelden er buitengewone openingsuren en blijven de deuren elke dag open van 10 tot 21 uur, dat is drie uur langer dan normaal. Hoewel maandag normaal een sluitingsdag is bij Bozar, zal de expo ook op maandag 20 juli te bezoeken zijn. 

Nationale feestdag

De allerlaatste dag van de expo wordt extra feestelijk, want deze valt samen met de Nationale Feestdag op 21 juli. De jonge acrobaten van Circus Zonder Handen geven die dag demonstraties parkour om 14, 16 en 18 uur op de buitenruimte bij de ingang van het Brusselse Paleis voor Schone Kunsten. Nadien gaat de expo onherroepelijk toe.

De Engie Foundation zorgt er ook voor dat personeelsleden van het CHU Sint-Pieters- en Erasmusziekenhuis samen met hun familie gratis een bezoek kunnen brengen aan de tentoonstelling van Keith Haring, als beloning voor hun inzet tijdens de coronacrisis. 

Het Brusselse Paleis voor Schone Kunsten.
Baert Marc Het Brusselse Paleis voor Schone Kunsten.Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.